לןגן

מאפה פטריות פורטבלו במילוי פירה ובשר טחון עטוף בבצק פילאס

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 19/01/2018 | 12:10
מאפה פטריות פורטבלו במילוי פירה ובשר טחון עטוף בבצק פילאס

תקציר המתכון: מנה משגעת וטעימה שקוצרת מחמאות❤❤ מאפה של פטריות פורטבלו במילוי של פירה עם בצל מטוגן ובשר טחון עטוף בבצק פילאס ומוגש עם רוטב פטריות משגע😍

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

למילוי של הפירה

למילוי של בשר טחון

אופן הכנת הבשר

לרוטב פטריות

אופן הכנה

  1. אופן הכנת המאפה:

  2. מנקים את הפטריות מהרגליים ומגרדים קצת מבפנים וממלאים בפירה ומעל קצת בשר טחון .

  3. פותחים את בצק הפילאס על משטח עבודה קצת מקומח לא מרדדים כי הבצק כבר דק ומחלקים ל-12 קוביות.

  4. מניחים מעל כל קוביה את הפטריות וחותכים מסביב לרצועות.

  5. מתחילים להרים את הרצועות כלפי אמצע הפטריה ומכסים את כל המילוי.

  6. הופכים ומניחים על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפייה.

  7. מורחים ביצה ומפזרים שומשום.

  8. מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות טורבו ואופים עד להזהבה יפה מכל הכיוונים.

  9. מגישים עם רוטב פטריות.

  10. מנה משגעת וטעימה שקוצרת מחמאות😍😍

  11. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤