לןגן

פוטטוס מושלמים

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 19/01/2018 | 05:29
פוטטוס מושלמים

תקציר המתכון: קריספי מבחוץ ורך מבפנים

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף היטב את תפוחי האדמה

  2. להכניס לשקית קוקי את התפוחי אדמה שלמים עם הקליפה למיקרו ל 7 דקות לריכוך ...לצנן היטב

  3. לפרוס פלחים

  4. את חומרי המרנידה נערבב היטב בקערית למעט המלח גס והפלפל שחור

  5. נניח את התפוחי אדמה בתבנית נשפוך את המרנידה ונערבב היטב עם הידיים

  6. כעת לפזר כפית מלח גס ופלפל שחור גרוס

  7. להכניס לתנור חום 200 מעלות כ 35 דקות עד להזהבה בתאבון אילנית בניזרי