לןגן

דג סלמון בתנור

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 19/01/2018 | 05:20
דג סלמון בתנור

תקציר המתכון: מרנידה משגעת את החושים !

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הדג להשרות במלח ולימון חצי שעה ולשטוף

  2. בקערית נכין את חומרי המרנידה למעט המלח גס הפלפל שחור גרוס והכוסברה

  3. נערבב היטב

  4. נניח את הדג בתבנית מרופדת עם נייר אפייה

  5. ניקח כף ונשקה דג דג עם המרנידה גם בצדדים

  6. כעת נפזר מלח גס ופלפל שחור גרוס

  7. נכסה בנייר כסף

  8. נכניס לתנור לחום גבוה 200 מעלות 20 דקות

  9. נסיר את הנייר נמשיך לעוד כ 20 דקות מידי פעם נשקה את הדג עם הרוטב

  10. כשהוא מוכן נפזר כוסברה טריה בתאבון אילנית בניזרי