לןגן

עוגת שוקולית

מאת: שרה יוסף, פורסם: 19/01/2018 | 03:28
עוגת שוקולית

תקציר המתכון: רכה וטעימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף ביצים שלמות עם הסוכר 10 דקות לקבלת קצף תופח להנמיח את מהירות המיקסר ולהוסיף שמן לאט לאט להוסיף שמנת מתוקה

  2. לערבב את שאר המצרכים ולהוסיף לקערת המיקסר ולערבב

  3. לחמם תנור 180 מעלות

  4. לשמן תבנית 24 ולאפות 35 דקות בערך

  5. לבדוק עם סכין מטען להוציא

  6. לקחת חצי כוס מים מהברז עם כפית נס להרטיב את העוגה ומעלה להוסיף את הגנש