לןגן

ספגטי בולונז

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 17/01/2018 | 21:51
ספגטי בולונז

תקציר המתכון: ספגטי בולונז

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ספגטי בולונז.

  2. בהצלחה💟

  3. לבולונז: נטגן בצל להשחמה יפה נוסיף גזר מגורד 1, ו-3 גבעולי סלרי לעוד כ-10 דק, נוסיף קילו בשר טחון ונמעך כמו פירה שהוא מתפורר לגרגרים ומשנה את צבעו.

  4. ❣סיון מלול❣

  5. נוסיף צנצנת של רוטב פסטה לבולונז יש על המדפים בסופר נוסיף כף פפריקה, 2 כפות רסק עגבניות,אבקת מרק עוף, מלח ופלפל לפי הטעם ובערך כף שטוחה של סוכר נתחיל למזוג מים רותחים לסיר תוך ערבוב עד לקבלת רוטב סמיך וללא גושים ❣סיון מלול❣נבשל כ 30-40 דק'

  6. את הפסטה נכין לפי הוראות היצרן נסדר את הרוטב למעלה ובתיאבון😘