לןגן

גרנולה מלוחה ביתית אפוייה בעשבי תיבול - בריאות

מאת: ציפי פיחוביץ Tsipi Pichovich, פורסם: 17/01/2018 | 18:59
גרנולה מלוחה ביתית אפוייה בעשבי תיבול - בריאות

תקציר המתכון: גרנולה נפלאה ללא סוכרים, שמרגישה לנו כאילו אכלנו מלוא הפה פיצוחים. פצצת בריאות טעימה עם מעט שמן זית ועשבי תיבול ריחניים

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

המצרכים ל-2.25 ליטר גרנולה

אופן הכנה

  1. לערבב הכל ולהניח בתבנית עם נייר אפיה

  2. לחמם תנור ל-200 מעלות

  3. לאפות באמצע התנור משך 8 דקות, או עד הזהבה טובה

  4. לערבב ולאפות עוד 5 דקות עד הזהבה טובה

  5. לערבב שוב ולהוסיף עוד 5 דקות אפייה, אך להישמר מחריכה !!!

  6. לקרר ולאחסן בצנצנת סגורה

  7. ניתן לאחסן במקפיא לחודשיים-שלושה

  8. פזרו אותה על סלט במקום לחם, או סתם נשנשו אותה עם גבינת קוטג' ותיהנו. טעם ה"פיצוחים" הנפלא הוא תוצאה של השחמה טובה, אך יש להיזהר מחריכה.

  9. המתכון הנפלא נשען על זה של אורלי פלאי-ברונשטיין ושי לי ליפא אנג'ל מתוך "המטבח הבריא של על השולחן".