לןגן

רולדה במילוי בטטה ובצל

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 17/01/2018 | 07:53
רולדה במילוי בטטה ובצל

תקציר המתכון: זה פשוט טעים👌👌

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1.  

  2. ההכנת לרולדה

  3. 1)מערבבים את כל המצרכים   עד שאין גושים

  4. 2)משטחים את הבלילה על תבנית של תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים כ 15 דק

  5. ממתינים שזה מתקרר ומגלגלים את הרולדה 

  6. 3) ממלים את הרולדה ומגלגלים , מברישים ביצה ומפזרים פירורי לחם מוזהבים ואופים עוד 10 דק

  7. אפשר לאכול חם או קר אבל בנינו אין כמו לאכול את זה חם

  8. בתיאבון🍽