לןגן

נגיסי עוף באטריות קדאיף

מאת: אורית לוי, פורסם: 17/01/2018 | 03:50
נגיסי עוף באטריות קדאיף

תקציר המתכון: אפשר מטוגן או אפוי, טעים וקריספי, מתאים כמתאבן או כמנה עיקרית בארוחה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את העוף לחתיכות קטנות לפי רצונכם, למרוח את העוף ברוטב הנבחר.

  2. אני ערבבתי 3 כפות צ'ילי מתוק עם 3 שיני שום כתוש.

  3. להפשיר את הקדאיף, לזלף עליהן שמן זית בנדיבות ולעסות ולהפריד את האטריות.

  4. לעטוף כל נגיס עוף באטריות ולהדק היטב.

  5. לטגן בשמן עמוק עד הזהבה.

  6. ניתן להגיש לצד רוטב ספייסי מיונז, סלט אבוקדו, סלט ירקות או כל תוספת למנה עיקרית.