לןגן

שכבות פצפוצי אורז, פתי בר, מוס שוקולד וציפוי שוקולד

מאת: דנה קפלין, פורסם: 21/05/2015 | 13:31
שכבות פצפוצי אורז, פתי בר, מוס שוקולד וציפוי שוקולד

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 25 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכינים את הפצפוצים : ממיסים במיקרוגל או בסיר קטן את הדבש עם חמאת הבוטנים מערבבים בקערה יחד עם הפיצפוצים והפתי בר ומחלקים ביין הכוסות

  2. 2. מכינים את המוס: מקציפים את המרכיבים בנתיים ממיסים את השוקולד עם השמן במיקרוגל מעבירים את השוקולד לקערה מוסיפים 4 כפות קצף ובוחשים היטב עם השוקולד מוסיפים את יתרת הקצף ומערבבים בתנועות עטיפה, מקציפים את הקצף עד שיציבה יוצקים מהמוס לתוך הכוסות אפשר להעביר עם שקית זילוף שקיבלנו בקינוחי כוסות אסם ולזלף פנימה על הפיצפוצים .

  3. 3.מכינים את הקפה: מקציפים יחד את הקצף והנס קפה עד לקבלת קצב יציב מזלפים על המוס את שכבת הקפה. לרוטב השוקולד ממיסים עם שמן במיקרוגל מוסיפים את הקצפת פנימה יוצקים כף או שניים על שכבת הקפה מעבירים למקרר להתייצבות ליפני ההגשה מפזרים תלתלי שוקולד פירות יער מה שרוצים