לןגן

ביסקוויטים מעוצבת עם גבינת ניו יורק וציפוי גנאש שוקולד וממרח נוטלה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 16/01/2018 | 23:20
 ביסקוויטים מעוצבת עם גבינת ניו יורק וציפוי גנאש שוקולד וממרח נוטלה

תקציר המתכון: טעים טעים טעים👌👌👌

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) טוחנים את העוגיות לפירורים ושופכים את החמאה המומסת משטחים על תבנית רינג ללא תחתית בקוטר 25 ס"מ ומכניסים למקפאי עד להכנת המלית

  2. 2) מכניסים למיקסר את הגבינות שמנת מתוקה פודינג וניל ואבקת סוכר מקציפים אבל לא יותר מדי

  3. 3)מורחים על התחתית 3 כפות של תערובת הגבינה ומיישרים

  4. 4) טובלים את הביסקוויטים בשוקו פושר ומסדרים אותם ומעל שוב תערובת גבינה ושוב ביסקוויטים

  5. 5) שכבת מ"ס2

  6. מקציפים את השמנת עם הפודינג וחלב עד ליציבות , מכבים את במיקסר מחממים

  7. 20 שניות

  8. 2 כפות ממרח לוטוס ומכניסים אותם פנימה ומערבבים בעדינות

  9. 6) משטחים על העוגה ומכניסים למקפאי עד להכנת הגנאש שוקולד

  10. 7) שמים על הגז את השמנת המתוקה עד סף רתיחה , מכניסים את השוקולד ממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק שופכים על העוגה ומכניסים למקרר

  11. 8)לזילוף

  12. מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב ופודינג וניל עד ליציבות מכניסים בשקית זילוף ומזלפים

  13. 9) מפזרים שבבי אגוזי לוז בסוכרים על כל פרח וגם סביב העוגה

  14. בהצלחה