לןגן

בייגל "סמיט" טורקי אמיתי

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 16/01/2018 | 22:59
בייגל "סמיט" טורקי אמיתי

תקציר המתכון: בייגל "סמיט" טורקי אמיתי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. #סימיט_בייגל_טורקי ושלי ממולא בגבינות ממממממ טעיםםם ❣סיון מלול❣

  2. סירטון ⬇⬇⬇⬇⬇

  3. קילו קמח מנופה

  4. 2 כפות שמרים

  5. 2 כפות סילאן

  6. כף מלח

  7. רבע כוס שמן זית

  8. ביצה 1 לבצק!

  9. 3 כוסות מים חמימים ❣סיון מלול❣

  10. לערבל הכל יחד במיקסר לבצק חלק

  11. תפיחה שעה. לקחת כדור בגודל של כדור טניס לרדד עם משטח מקומח אם הוא דביק מידי... לצורת נחש רחב למלא בגבינות:צהובה מגורדת ומלוחה כ-100 גר' מכל סוג. לסגור ולעשות צורת בייגל.... לצורה לעשות נחש לפתוח עם מערוך לעלה למלא לסגור ולעשות צורת חישוק או ארוכים. להתפיח עוד חצי שעה לאחר עשיית הצורה

  12. ❣סיון מלול❣

  13. 2 אופציות למריחה לפניי האפייה:

  14. 1. לערבב 2 כפות סילאן עם 3 כפות מים להבריש ולפזר שומשום

  15. 2. להבריש בביצה טרופה ולפזר קצח/שומשום/זעתר

  16. בהצלחה😘😘😘😘😘😘