תקציר המתכון: ממכר!!! טעיםםם!!! טחינה שתמיד מצליחה עם כמויות מדויקות וגם בונוס איך מכינים טחינה בצבעים טעימה במיוחד, טחינה ירוקה, טחינה ורודה, טחינה צהובה.
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
שמים בקערה את כל מרכיבי הטחינה ומערבבים בעזרת מטרפה ידנית עד לקבלת משחה חלקה ובהירה, אם רוצים מרקם יותר סמיך הוסיפו רק 3/4 כוס מים, טועמים ומתקנים תיבול
יוצקים לתוך קערית יפה, מקשטים עם עלי פטרוזיליה מי שרוצה ואוהב, מזלפים מעט שמן זית מגישים וטורפים
שומרים בכלי אטום במקרר עד 3 ימים
זהו מוכן! קלי קלות, אחלה טחינה בכלום עבודה, לארוחה חלבית, בשרית, אבל הכי טעימה עם הסביח של בוקר יום שבת, ממליצה בחום.
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה