לןגן

טחינה ביתית ב-5 דקות של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 14/01/2018 | 19:00
טחינה ביתית ב-5 דקות של סבתא לאה

תקציר המתכון: ממכר!!! טעיםםם!!! טחינה שתמיד מצליחה עם כמויות מדויקות וגם בונוס איך מכינים טחינה בצבעים טעימה במיוחד, טחינה ירוקה, טחינה ורודה, טחינה צהובה.

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופציות לטחינה בצבעים

לטחינה לבנה

אופן הכנה

  1. שמים בקערה את כל מרכיבי הטחינה ומערבבים בעזרת מטרפה ידנית עד לקבלת משחה חלקה ובהירה, אם רוצים מרקם יותר סמיך הוסיפו רק 3/4 כוס מים, טועמים ומתקנים תיבול

  2. יוצקים לתוך קערית יפה, מקשטים עם עלי פטרוזיליה מי שרוצה ואוהב, מזלפים מעט שמן זית מגישים וטורפים

  3. שומרים בכלי אטום במקרר עד 3 ימים

  4. זהו מוכן! קלי קלות, אחלה טחינה בכלום עבודה, לארוחה חלבית, בשרית, אבל הכי טעימה עם הסביח של בוקר יום שבת, ממליצה בחום.

  5. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה