לןגן

עוגת תפוזים עם קוקוס

מאת: שרה יוסף, פורסם: 14/01/2018 | 08:16
עוגת תפוזים עם קוקוס

תקציר המתכון: עסיסית וטעימה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף ביצים שלמות עם כוס סוכר במשך 10 דקות לקבלת קצף תופח להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף את השמן בזילוף

  2. לערבב את כל היבשים להוסיף לקערת המיקסר יחד עם המיץ וגרידת התפוז ולערבב שתהיה בלילה חלקה

  3. לשמן תבנית מעט שמן ולפזר מעט סוכר

  4. לאפות 180 מעלות בערך ,45 דקות לבדוק עם סכין כשמוכן להוציא לעשות כמה חורים עם סכין ולהרטיב את העוגה עם כף לקשט עם פלחי תפוז ולפזר מעט קוקוס

  5. את הסירופ צריך להכין

  6. לבשל על הגז בערך רבע שעה שיתקבל סירופ מעט סמיך ולקרר וכשהעוגה מוכנה להרטיב אותה

  7. אפשר לאפות בתבנית 24 או סיר פלא

  8. הכל בכוס חד פעמי שתיה חמה