תקציר המתכון: טעים רק למי שאוהב אני חולה על זה🐟🐟
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
הרוטב דג רינגה
1) מטגנים את השום לדקה , מכניסים את הרסק עגבניות ואת הדג וכל השאר, מוסיפים את המים לאחר שהרוטב מבעבע מבשלים על אש קטנה כ-10-15 ד'
2)אופן ההכנת הסולת
שמים את המים עם המלח על הגז עד סף רתיחה
3) שופכים בכוס מים 5 כפות סולת ושופכים למים רותחים ומערבבים בלי הפסקה עד לסמיכות
צורת ההגשה
שופכים לצלחת את הסולת ומעל את הרוטב כמה שרוצים
בתאבון