לןגן

עסידה סולת של אימי ז"ל ברוטב דג רינגה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 14/01/2018 | 04:37
עסידה סולת של אימי ז"ל  ברוטב דג רינגה

תקציר המתכון: טעים רק למי שאוהב אני חולה על זה🐟🐟

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הרוטב דג רינגה

  2. 1) מטגנים את השום לדקה , מכניסים את הרסק עגבניות ואת הדג וכל השאר, מוסיפים את המים לאחר שהרוטב מבעבע מבשלים על אש קטנה כ-10-15 ד'

  3. 2)אופן ההכנת הסולת

  4. שמים את המים עם המלח על הגז עד סף רתיחה

  5. 3) שופכים בכוס מים 5 כפות סולת ושופכים למים רותחים ומערבבים בלי הפסקה עד לסמיכות

  6. צורת ההגשה

  7. שופכים לצלחת את הסולת ומעל את הרוטב כמה שרוצים

  8. בתאבון