קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
1. מכינים את רוטב התותים: שמים את כל חומרי הקרם בסיר קטן ומביאים לרתיחה מנמיכים את האש מבשלים 3 דקות, מצננים חצי שעה. טוחנים לקרם יחיד במעבד מזון או בעזרת בלנדר ידני
2. מקציפים את הקצפת עד שיציבה, מוסיפים את הפודינג שמנת החמוצה הגבינה והסוכר מערבבים שמים במקרר
3. מכינים את השטרויזל: מערבבים את כל המרכיביםעד לקבלת בצק פירורים לא ממש אחיד מעבירים לתבנית בינונית ואופים 180 מעלות 10 דקות עד שהפירורים מזהיבים מצננים מרכיבים את המנה: מסדרים בכוסות נאים שכבה של הפירורים מניחים עליה מוס ועליה שכבה תותים שכבה נוספת של השטרויזל ואז הפעם קודם רוטב תותים ולאחר מכן את הגבינה כמה שכבות של הכל מקשטים פירות יער כך מניחים את כל הכוסות באותה הצורה