קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מכינים את סירופ הקפה:בסיר קטן שמים מים,סוכר,ונס קפה ומביאים לרתיחה. מסירים מהאש ומצננים. מכינים את קרם המסקרפונה:במיקסר מקציפים גבינת מסקרפונה,שמנת מתוקה,חלב ופודינג במהירות איטית ל10 שניות ואז במהירות בינונית ל3/4דקה,עד שהפודינג מתייצב אך נשאר נוזלי. מעבירים את הקרם לשקית זילוף וחותכים את קצה השקית מרכיבים את המנה:1.בכל כוס מזלפים שכבה דקה מקרם המסקרפונה 2. בעזרת מסננת מפזרים מעט אבקת קקאו 3.מזלפים שכבה דקה מהמסקרפונה 4.מוסיפים כפית גדושה של פרורי פתי בר ומנערים להשטחה 5. מוסיפים כף מרוטב הקפה 6.חוזרים על שלבים 1 ו-2 ואז שוב על שלבים 4,5,ו-1. 7.מכסים בניילון נצמד ומאחסנים במקרר להתייצבות 8. לפני ההגשה מפזרים מעט קקאו מלעמלה