לןגן

סלט תפוחי אדמה קלאסי

מאת: מירי גולני, פורסם: 10/01/2018 | 09:20
סלט תפוחי אדמה קלאסי

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את תפוחי האדמה קלופים עד שהם מתרככים, אך לא מדי. כשמתקררים לחתוך אותם לריבועים קטנים.

  2. לבשל את הביצים עד שהן קשות. לקלף ולחתוך בחותכן של ביצים.

  3. לערבב בקערה את האפונה והגזר ומלפפונים חתוכים. להוסיף מיונז, חרדל, ומלח ולטעום ולשפר טעמים.

  4. להוסיף לקערה את תפוחי האדמה החתוכים ואת הביצים החתוכות.

  5. אני מוסיפה גם חומץ מהקופסה כדי שרוטב המיונז לא יהיה סמיך מדי. לטעום ולשפר טעמים.

  6. ניתן להוסיף פטרוזיליה.