קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לבשל את תפוחי האדמה קלופים עד שהם מתרככים, אך לא מדי. כשמתקררים לחתוך אותם לריבועים קטנים.
לבשל את הביצים עד שהן קשות. לקלף ולחתוך בחותכן של ביצים.
לערבב בקערה את האפונה והגזר ומלפפונים חתוכים. להוסיף מיונז, חרדל, ומלח ולטעום ולשפר טעמים.
להוסיף לקערה את תפוחי האדמה החתוכים ואת הביצים החתוכות.
אני מוסיפה גם חומץ מהקופסה כדי שרוטב המיונז לא יהיה סמיך מדי. לטעום ולשפר טעמים.
ניתן להוסיף פטרוזיליה.