הבשר של תומר
מאת: ליאת , פורסם: 10/01/2018 | 05:09
קטגוריה: בשר,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
קילו קמח
-
כף וחצי שמרים יבשים
-
כף מלח
-
שתיים וחצי כפיות סוכר
-
6 כפות שמן זית
-
3 כוסות מים פושרים.
לבשר
-
מטגנים בצל
-
מוספים חצי קילו בשר טחון
-
פטרוזליה
-
מלח פלפל בהרט קינמון(לסננן טוב אחרי הטיגון
אופן הכנה
-
סוגרים את הבצק בניילון נצמד 50דק.
-
לוקחים פיסה מהבצק בעזרת מים ושמן פותחים ביד וממלאים בבשר, סוגרים ומטגנים.