לןגן

לזניה עגבניות

מאת: אלמוג כהן, פורסם: 21/05/2015 | 10:49

תקציר המתכון: מתכון ללזניה לעצלנים

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

תערובת העגבניות

תערובת הקוטג'

אופן הכנה

  1. הכנת רוטב העגבניות 1.קצצי את הבצל לריבועים 2.בסיר שפכי שכבה דקה של שמן וכאשר הוא חם שימי את הבצל עד כדי הזהבה 3.נוסיפי את קוביות העגבניות (ניתן לקנות רוטב מוכן ) ואת הבזיליקום מבשלים עד ריבוך ו מוסיפים מלח.

  2. מכינים את תערובת הקוטג 1.בקערה שמים גביע קוטג עם ביצה ותיבול מה שבא

  3. הרכבת המנה: 1.בתבנית שמים שמן זית ועליו עלי לזניה 2.על עלי הלזניה שמים מתערובת הקוטג 3.שמים מתערובת העגבניות 4.שמים גבינה צהובה/מלוחה /מוצרלה . 5.ככה עד גמר התערובות ואז עלי לזניה. 6.מכסים בנייר כסף ושמים בתנור לחצי שעה ולאחריו השחמה של 7 דקות ללא נייר הכסף