לןגן

פתיתים אפויים

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 09/01/2018 | 08:37
פתיתים אפויים

תקציר המתכון: מתכון קל וטעים מתאים לכל ארוחה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב מחממים שמן, מוספים את הפתיתים ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב שחום.

  2. מוסיפים את המלח והמים, מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים בין 20-25 דקות.

  3. מכבים את הגז ומשאירים כמה דקות.

  4. בתיאבון