לןגן

מוקפץ פסטה וחזה עוף

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 08/01/2018 | 00:42
מוקפץ פסטה וחזה עוף

תקציר המתכון: זה טעיםםםםםם קטלני

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1/2 קילו חזה עוף חתוך ומושרה לשעה...3 כפות סויה כף שמן זית 1/4 כפית פלפל שחור גרוס 1 כף ריבה או סילן..

  2. 1/2 חבילת פסטה מורתחת לפי הוראות יצרן מסוננת.

  3. 1 גזר חתוך לשרוכים

  4. 1 חופן גרגירי תירס

  5. 1 גמבה אדומה חתוכה לשרוכים

  6. שעועית ירוקה קפואה משקית

  7. 1 כף שום כתוש.

  8. רוטב

  9. לטגן שום עם 3 כפות שמן זית להוסיף עוד כף שמן שומשום לערבב ולהוסיף

  10. 4 כפות רוטב סויה

  11. 2 כפות סילן

  12. 1/2 כף מרק עוף

  13. לערבב הייטב להוסיף את חזה העוף החתוך והמושרה לערבב כ10 דקות ולהוסיף את הירקות ולערבב על להבה הכי גבוהה כ15 דקות .

  14. להוסיף את הפסטה המסוננת ולערבב הכול לשפר טעמים אם צריך להנמיך להבה לעוד 5 דקות ולהגיש בהצלחה אורה...