לןגן

לחם עם תוספות

מאת: שרה יוסף, פורסם: 07/01/2018 | 23:45

תקציר המתכון: בצק מעולה רך וטעים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה כוס מים שמרים וסוכר ולהמתין רבע שעה

  2. להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים

  3. לכבות להתפיח שעה בערך ללוש שוב התפחה חצי

  4. שעה

  5. לחלק לכדורים לקמח ולתת לנוח

  6. אפשר להכין לחמניה או מקלות או פיתות

  7. לתוספת זעתר

  8. לעשות פיתה לשים בקערה חצי כוס זעתר עם כף לימון ורבע כוס שמן זית לערבב ולמרוח על הפיתה ולאפות

  9. לתוספת שום שמיר

  10. לשים בקערה שמן זית כפית שום כתוש ושמיר קצוץ ולמרוח על הלחמניה בסוף האפיה

  11. למרגלות שומשום לעשות מקלות לגלגל על שומשום לאפות כשמתקבל צבע חום להבריש עם מים עם מעט מלח וסוכר להבריש 3 פעמים