תקציר המתכון: מנצח, הכי טעיםםם, עסיסי, כל ביס חגיגה, מושלם, מתכון קליל לדיאטה, לאירוח, לארוחת ערב, לארוחת שבת.
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מחממים תנור ל-200 מעלות
מניחים בתבנית משומנת את נתחי הדג כשהצד עם העור כלפי מטה
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב
מורחים את נתחי הדג בעזרת מברשת ברוטב כך שהוא יכסה את כל פני הדג
מפזרים מעל יפה את השקדים המולבנים
מכניסים לתנור ואופים 15-20 דקות
טיפ: אין לאפות את דג הסלמון בטמפרטורה נמוכה, דג הסלמון הוא דג עדין ומתייבש בקלות, אפו את הדג סלמון גלוי ולא מכוסה, לא יותר מ-18 עד 20 דקות, בדקו בעזרת מזלג אם הדג מתפרק בקלות הוא מוכן לזלילה.
כדאי הכינו עם תוספת של תפוח אדמה ליד, שעועית ירוקה ליד, כרובית אפויה ליד, אורז לבן ועוד
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה