לןגן

רול חציל במילוי בשר ברוטב עגבניות

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 06/01/2018 | 23:32
רול חציל במילוי בשר ברוטב עגבניות

תקציר המתכון: רול חציל במילוי בשר ברוטב עגבניות

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. רול חציל 🍆ממולא בבשר ברוטב עגבניות חריף

  2. תכינו את הלחםםםםםם🍞🍞🍞

  3. יש לכם תמונות הסבר ראו מטה⬇⬇⬇

  4. טיפ✔✔✔ראשית נבחר 3 חצילים קלים מאוד! החצילים הכבדים מרים! שיהיו ארוכים. נחתוך לפרוסות לאורך, נפזר מעט מלח נמתין כרבע שעה, נקמח אחד אחד וננער שלא ישאר קמח כמעט בחציל, נטגן בשמן עמוק עם חתיכת גזר להשחמה יפה ונניח על נייר סופג.

  5. 💟סיון מלול💟

  6. לבשר: קילו בשר טחון בקר, בצל 1 מגורד, תפוח אדמה קטן מגורד/קישוא קטן, 2 כפות פירורי לחם דקים, ביצה 1, חצי צרור כוסברה, מלח פלפל כמון ובהרט לפי טעמכם האישי לעבד הכל טוב טוב.❣סיון מלול❣

  7. להניח חציל, בקצה לשים קציצת בשר בגודל של קבב באותה צורה! לגלגל ולהניח על צד הסגירה.

  8. בסיר רחב נטגן בצל קצוץ גדול להשחמה, נוסיף 7 עגבניות אדומות, רכות חתוכות לקוביות ונטגן עם כף פפריקה עד להתרככות❣סיון מלול❣... נוסיף קופסא קטנה של רסק עגבניות, כף שטוחה של סוכר ומים עד לקבלת רוטב בין סמיך למיימי. נתבל במלח אבקת מרק עוף, פלפל שאטה גרוס, פלפל שחור או לבן, מעט כורכום, פפריקה,מעט כמון הכל לפי טעמכם נערבב ונתחיל להניח את החצילים שגילגלנו בצורה מסודרת בסיר! אם נישאר בשר נכדרר עם מעט שמן בידיים קציצות קטנות ונניח בין לבין. נביא לרתיחה ונבשל על אש נמוכה כשעה. בהצלחה סיון מלול