לןגן

פרגיות ממולאות ומניפות תפו"א

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 05/01/2018 | 09:23
פרגיות ממולאות ומניפות תפו"א

תקציר המתכון: יצא מוששששש

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים למרנידה

אופן הכנה

  1. מרכיבים למלית כולל אופן הכנה

  2. לטגן  ב 2 כפות שמן בצל קטן קצוץ עד להזהבה להוסיף כף סילאן ולהמשיך לטגן קלות...נוסיף 200 גרם בשר בקר טחון.....נפתח עם מזלג את הבשר וכעת נוסיף...כוסברה קצוצה או פטרוזליה..פטריות חתוכות ....חופן צימוקים( לא חייב) ...מלח בהרט לקציצות...מעט אגוז מוסקט ופלפל שחור גרוס ...לטגן את הכל עד לשינוי צבע של הבשר....נעביר למסננת נצנן וננקז את הנוזלים .

  3. נפתח את הפרגית נניח כף מלאה מהמלית ונגלגל

  4. את תפוחי האדמה נקלף מקליפתם ...נחרוץ פסים לכל האורך לא עד הסוף !

  5. נניח את תפו"א הפרגיות על הסגירה ואת שוקי העוף בתבנית .

  6. בקערה נפרדת נכין את מרכיבי המרדינה למעט הפלפל שחור מלח ושומשום

  7. נשפוך את המרנידה עם כף על העופות והתפו"א

  8. מלמעלה נפזר כפית פלפל שחור גרוס...כפית מלח גס ושומשום.

  9. נכניס לתנור חום 200 מעלות מצב אפיה רגיל

  10. מידי פעם נשקה את העופות עם הרוטב

  11. לאחר חצי שעה נוריד חום ל 170 ועד שנועצים סכין ובודקים שזה מבושל !