לןגן

עוף עם חומוס רוטב צהוב

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 04/01/2018 | 05:08
עוף עם חומוס רוטב צהוב

תקציר המתכון: תוספת מומלצת לקוסקוס או אורז

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עד להזהבה,להוסיף את השום ולהמשיך לטגן קלות,לתבל כורכום ולערבב עד לקבלת צבע צהוב,לטגן את העוף משני הצדדים על מנת שיתפוס את הצבע ולסגירה ,להוסיף את גרגירי החומוס ,להוסיף את שאר התבלינים ו 2 כוסות מים למעט הכוסברה והאבקת מרק עוף  לנענע את הסיר ולבשל עד לריכוך החומוס.(בערך שעה)

  2. 10 דקות אחרונות להוריד מיכסה להוסיף את האבקת מרק עוף מהול בכוס מים חמים  הכוסברה מלח לפי הטעם ולהמשיך לבשל ללא מכסה .