לןגן

ארטישוק ממולא

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 04/01/2018 | 00:19
ארטישוק ממולא

תקציר המתכון: מנה משגעת ומענגת

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ארטישוק ממולא ברוטב פיטריות...

  2. 1/2 קילו בשר טחון מעורבב עם...

  3. 2 בצלים מטוגנים

  4. 2 כפות קמח מצה

  5. 1 ביצה

  6. 1/4 כפית מלח

  7. 1/4 כפית פלפל שחור

  8. 1/2 כפית כרכום

  9. 1/2 כפית בהרט

  10. לערבב הייטב.

  11. 8 ראשי ארטישוק קפואים מושרים עם מים רותחים...

  12. למלא את הראשים בבשר בעיסת הבשר....

  13. בלילה...

  14. קמח בצלחת

  15. 2 ביצים טרופות עם מעט מלח....

  16. ליטבול בביצה ואז בקמח ולטגן עד הזהבה ....

  17. רוטב....

  18. 3 בצלים חתוכים לשרוכים לטגן עם 4 כפות שמן עד לגוון שזוף להוסיף פיטריות אפשר מקופסה ואפשר טריות לערבב כ4 דקות ולתבל....

  19. 1/2 כפית מלח

  20. 1/4 כפית פלפל שחור גרוס

  21. 1 כף כרכום

  22. 1/4 כפית בהרט

  23. 1/4 כפית מרק בצל

  24. לערבב ולהוסיף את הראשים הממולאים להוסיף כ3 כוסות מים ולבשל כ45 דקות ...להוסיף 2 כפות מרק פיטריות מהולות במעט מים לתוך הסיר לנענע את הסיר ולבשל עוד 5 דקות ...ולהגיש בהצלחה אורה.....