קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
בקערה נערבב את הקמח, השמרים והסוכר.
ניצור גומה ונשפוך חצי כוס מים חמימים במרכז ואת השמן זית , נלוש מעט ונוסיף את שארית המים לעיסה , נלוש עד לקבלת בצק אחיד.
נניח בקערה, נכסה בניילון נצמד, נניח ראש שום על הניילון ומעל הכל נניח שמיכה עבה .
ההתפחה תהיה בדיוק אחרי
12 דקות .
לאחר מיכן, נרדד את הבצק,
בסיר עם מעט שמן זית נערבב רסק עגבניות עם שתי שיני שום כתוש, חצי כפית סוכר, מעט אורגנו /
בזיליקום .
נמרח את הרוטב על הפיצה , נפזר גבינה צהובה מגורדת , גבינת מוצרלה ,
זיתים/טונה/ תירס וכל שברצונכם.
אפשר על השוליים של הפיצה למרוח מעט שמן זית ולפזר שומשום.
לאפות בחום של 180 מעלות עד להזהבה .
בתאבון ובהצלחה 🌹