תקציר המתכון: פיטריית פורטבלו במילוי פטה כבד עם בצל וערמונים!!!! מתכון בלעדי שלי!!!! סיון מלול
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
לפטה כבד: נטגן 5 בצלים עד להזהבה נוסיף כף סילאן מלח פלפל ורבע כוס יין אדום ונצמצם נוזלים. נצלה כבד 3 דק' מכל צד ונטחון אותו כעם הבצל נוסיף קצת כמון ועוד תבלינים לשיפור הטעם הרצוי. ❣סיון מלול❣ניקח פיטרייה נמלא בפטה כבד בסיר רחב נטגן 3 בצלים סגולים חתוכים להשחמה מלאה, נוסיף כף ג'ינג'ר קצוץ, 3 שקיות ערמונים בוואקום נתבל ב 2 כפות רוטב צ'ילי, כף סילאן, 3 כפות רוטב טריאקי, מלח ופלפל לפי הטעם ❣סיון מלול❣ נניח את הפיטריות הממולאות בסיר ונבשל על אש נמוכה כ-20 דק' שיספחו את הטעמים. באהבה סיון מלול.