תקציר המתכון: מתכון שניסיתי פעם ראשונה יצא מוצלח וטעים מאד. השילוב של הכרפס עם קציצות בשר ולימון נתן לו טעם מיוחד
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
מערבבים יחד את כל המצרכים לקציצות ומשהים כחצי שעה במקרר לספיגת טעמים.
יוצרים כ- 8 כדורים מתערובת הבשר, משטחים מעט לצורת אליפסה.
מכינים את הרוטב: בסיר סוטאג` בינוני מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה קלה, מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב כ- 2 דקות.
מוסיפים את התבלינים ורסק העגבניות ומערבבים. מוסיפים את המים ומרתיחים כ- 2 דקות.
ממלאים את הכרפס בקציצות המאורכות ומוסיפים לסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עוד כ- 30-35 דקות על אש נמוכה לקראת סוף הבישול מוסיפים את מיץ הלימון מבשלים עוד כמה דקות ומגישים חם.
בתיאבון