במיה וקציצות ברוטב עגבניות❤
מאת: הילה ליברטי, פורסם: 02/01/2018 | 08:42
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
לקציצות
-
200 גר עוף/הודו טחון
-
בצל קצוץ
-
חופן פטרוזיליה/כוסברה
-
כורכום פפריקה ,תבלין קציצות, כמון מלח פלפל
-
לרוטב
-
בצל קצוץ
-
3-שיני שום קצוצות
-
2-3 חגבניות חתוכות
-
2 כפות רסק עגבניות
-
תבלינים כמו של הקציצות.
-
במיה קפואה-
אופן הכנה
-
לשטוף את הבמיה ולהשאיר עם קערת מים
-
בנתים בסיר להכין את הרוטב.. עם כ -2 כוסות מים ולהוסיף את הבמיה .
-
להרתיח . להוסיף קציצות
-
ולהנמיך את האש. לבשל כ 20 -25 דק ולתקן טעמים. תהנו הילה❤להגיש עם מנת אורז . מושלם.