תקציר המתכון: מצרפת לכם זיכרון ילדות משגע העונה לשם קציצות יפראג של סבתתי (ז"ל). אז הינה עוד מתכון מעשיי ידייה של אימי שתיבדל לחיים ארוכים אין עלייך שפית הפרטית שלנו❤❤❤ אסתר אסולין
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
מי שגדל בבית אלג'יראי מבין שבשישי בצהריים קציצות יפראג זה מאסט קבלו מתכון נדיר לקציצות בשר ואורז אווריריות שמחממות את הלב מתכון של סבתא עזיזה ז"ל- זכרונות מתוקים❤ חצי קילו בשר טחון בצל מגורד מסונן מנוזלים תפוח אדמה מגורד מסונן מנוזלים, חצי צרור עלי פטרוזיליה קצוצה חצי צרור עלי כוסברה קצוצה חצי כוס אורז שהושרה במים רותחים לרבע שעה ולסנן ❤סיון מלול❤ תבלינים:מלח פלפל כמון בהרט לפי טעמכם האישי ללוש הכל עם 2 כפות שמן. לטרוף 4 ביצים עם כף אבקת מרק עוף לתבול כל קציצה בביצה אחר כך בסולת ולטגן. ❤סיון מלול❤ לתבשיל של הדלעת; לטגן בצל קצוץ עם פלפל שאטה חריף 4 יח' להוסיף כורכום, מרק עוף, פלפל שחור,ופפריקה לפי שיקול דעתכם כוס חומוס מבושל, דלעת חתוכה לקוביות לטגן הכל עם התבלינים מעט, להניח את הקציצות למלא מים עד לגובה הקציצות ולבשל 40 דק' אם עדיין נשאר נוזלים ולא הצטמצמו נמשיך לבשל עם חצי מכסה פתוח עד שהמים מצטמצמים בהצלחה❤סיון מלול❤