לןגן

עוגיות שיבולת שועל עם תוספות (טבעוני) של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 01/01/2018 | 19:00
עוגיות שיבולת שועל עם תוספות (טבעוני) של סבתא לאה

תקציר המתכון: טעימות, מושלמות, עוד מתכון שנולד בזכות חתני דן הטבעוני, פינוק אמיתי, עוגיות מהירות הכנה עם המון תוספות שונות

קטגוריה: טבעוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה שמים את כל מרכיבי העוגיות חוץ מ"המים" ומערבבים היטב

  2. מוסיפים את ה"מים" בהדרגה, תוך כדי לישה, על מנת שלא יתקבל בצק דביק, ממשיכים ללוש עד לקבלת בצק נוח לעבודה

  3. מגלגלים כדורים קטנים, מכינים צלחות קטנות עמוקות עם כל התוספות שאתם אוהבים, מגלגלים כל כדור בתוספת שרוצים ומניחים על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה במרווחים

  4. מחממים תנור ל-170 מעלות ואופים 20-25 דקות עד להזהבה קלה

  5. ממליצה לבדוק לאחר 20 דקות אפייה שתחתית העוגיות לא נשרפות

  6. טיפים:

  7. אפשר לאפות את העוגיות גם ללא תוספות

  8. אפשר לשטח קצת את העוגיה

  9. אפשר לפתוח כל כדור ולמלא מה שאתם אוהבים (כמו מילוי לקובה)

  10. וואי כמה חפרתי לכם... טוב ממליצה בחום על העוגיות כדאי אחלה אנרגיה על הבוקר

  11. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה