לןגן

בולו עוגיות עם שקדים וצימוקים

מאת: שרה יוסף, פורסם: 31/12/2017 | 10:26
בולו עוגיות עם שקדים וצימוקים

תקציר המתכון: טעים לתבול בתה או קפה

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף ביצים שלמות עם סוכר לקצף תפוח להנמיח את מהירות המיקסר להוסיף שמן ולהמשיך להקציף להחליף לוו גיטרה ולהוסיף את שאר המצרכים

  2. לערבב מעט

  3. לתת לנוח 20 דקות

  4. לחלק לכדורים קטנים כמו פינג פונג בערך

  5. לשים על השיש שומשום לעשות צורה אפשר לשים באמצע שקד ולגלגל בשומשום

  6. להניח על מגש עם נייר אפיה ולאפות עד לקבלת צבע חום יפה בערך 20 דקות 180 מעלות