לןגן

כבד קצוץ

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 31/12/2017 | 08:50
כבד קצוץ

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל בשמן עד השחמה קלה, מוסיפים את הסוכר ומבשלים עוד כמה דקות, עד שהסוכר נמס והבצל משחים.

  2. מוציאים את הבצל ומטגנים בשמן את הכבדים המוכשרים עד שהם משחימים מבחוץ.

  3. מעבירים את הבצל והכבד למעבד מזון, מוסיפים את הביצים הקשות, המלח והפלפל ומעבדים בפולסים (בתנועות קצובות ולא בפעולה אחת מתמשכת) למרקם גס.

  4. מגישים עם חלה של שבת ונהנים.