לןגן

צלי בשר ברוטב פטריות ובצל

מאת: Serah Oshrith Amar, פורסם: 31/12/2017 | 07:30
צלי בשר ברוטב פטריות ובצל

תקציר המתכון: מנה חגיגית וטעימה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

להכנת התבשיל

אופן הכנה

  1. לטגן את פרוסות הבשר בסיר עמוק וגדול מכל הצדדים

  2. להוסיף 2 בצלים חתוכים על 2, 6 שיני שום שלמות, צרור כוסברה, פטרוזיליה וסלרי ולהמשיך בטיגון עוד 5 דקות

  3. להוסיף פלפל שחור, כרכום ומלח ומים עד שמכסים את הבשר לגמרי

  4. מרתיחים כשעתיים

  5. מצננים

  6. את המים מסננים ויש לנו ציר בשר. אני מקפיאה חלק ממנו

  7. לפרוס את הבצל לפרוסות דקות

  8. את הפטריות אני 'שוברת' ביד

  9. לחמם סיר רחב ושטוח ולהוסיף את הבצל (בלי שמן עדיין) לערבב ומדי פעם להוסיף קצת מים עד שהבצל מזהיב

  10. להוסיף שמן ולהמשיך בטיגון

  11. בינתיים לקצוץ את הירק

  12. להוסיף פטריות חצויות, פטרוזיליה וסלרי ולטגן עוד 5 דקות.

  13. להוסיף את הבשר ולטגן אותו מ2 הצדדים

  14. בינתיים לערבב את התבלינים עם היין, השמן זית וציר הבשר

  15. להוסיף את תערובת התבלינים שהכנו

  16. להביא לרתיחה ולבשל על אש גבוהה 10 דקות

  17. להנמיך, לכסות ולבשל עד שרך (בערך שעה)