לןגן

פוקאצ'ות וממרח תרד בייתי

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 31/12/2017 | 04:09
פוקאצ'ות וממרח תרד בייתי

תקציר המתכון: כשמכינים בבית יוצא טעים ובריא !

קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת ממרח התרד

  2. =============

  3. למעבד מזון נכניס את עלי התרד והאגוזים והשום נטחן דק..נוסיף את המלח הפלפל והשמן נטחן עד לקבלת מרקם משחתי !

  4. הכנת הבצק

  5. ==========

  6. במיקסר או ביד נשים קמח שמרים וסוכר ...נערבל ל 2 דקות ...נוסיף את המלח מים בהדרגה ובסוף את השמן ! הבצק יוצא נוח

  7. נלטף את הבצק בידיים משומנות נתפיח לחצי שעה..נלוש שוב ולהתפיח לעוד חצי שעה או עד שמכפיל את נפחו !

  8. נחלק ל 8 כדורים ..נרדד לצורת אליפסה נניח בתבנית אפיה ..נכסה עם מגבת...נתפיח לעוד 20 דקות ...נכין קערית עם שמן נטבול את כריות האצבעות בשמן ונלחץ על הבצק עם כריות האצבעות במרכז כל אליפסה ...נמרח כף ממרח תרד...גבינה צהובה או פרמזן מגורדת...בצל מטוגן..עגבניה..קוביות גבינה בולגרית .או כל מה שאתם אוהבים ...נפזר פלפל שחור גרוס ושומשום..ניתן לפזר גם בזיליקום או טימין נאפה בחום 200 מעלות כרבע שעה 20 דקות עד להזהבה .