לןגן

כדורי אורז במילוי דג סלומון

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 31/12/2017 | 03:41
כדורי אורז במילוי דג סלומון

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לטיגון

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל עם ה גמבה כמה דקות

  2. 2)מוסיפים את האבקת בצל ופלפל שחור מערבבים

  3. 3)מכניסים את הדג ורוטב טריאקי וממשיכים לטגן כ 5 דקות עד שהדג מבושל

  4. 4) שמים בכף היד קצת אורז ובמרכז שמים קצת תערובת של דג , סוגרים ועושים כדורים

  5. 5) מגלגלים אותם הקמח

  6. טובלים בביצה , מגלגלים פירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה

  7. מניחים אותם על נייר סופג

  8. ואפשר להגיש עם רוטב צ'ילי רוטב או מה שבא לכם

  9. בתאבון