קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
1) מטגנים את הבצל עם ה גמבה כמה דקות
2)מוסיפים את האבקת בצל ופלפל שחור מערבבים
3)מכניסים את הדג ורוטב טריאקי וממשיכים לטגן כ 5 דקות עד שהדג מבושל
4) שמים בכף היד קצת אורז ובמרכז שמים קצת תערובת של דג , סוגרים ועושים כדורים
5) מגלגלים אותם הקמח
טובלים בביצה , מגלגלים פירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה
מניחים אותם על נייר סופג
ואפשר להגיש עם רוטב צ'ילי רוטב או מה שבא לכם
בתאבון