לןגן

כרובית מטוגנת

מאת: שרה יוסף, פורסם: 30/12/2017 | 07:58

תקציר המתכון: קריספי

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לפרק את הכרובית לפרחים להרתיח בסיר עם מים עם כף מלח לכמה דקות של יהיה רך מדי

  2. לסנן ולצנן טוב

  3. לשים בקערה 1 קמח

  4. בקערה 1 פירורי לחם מעורבב עם חצי כפית כורכום ושומשום לערבב

  5. לשים בקערה 2 ביצים עם מלח פלפל שחור ומעט מים ולערבב היטב

  6. לקחת כרובית לתבול בקמח בביצה ובסוף עם פירורי לחם

  7. לחמם שמן ולטגן

  8. יוצא קריספי וטעים