לןגן

עוגת פרג בחושה

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 30/12/2017 | 07:07
עוגת פרג בחושה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לנפות את הקמח, ולערבב את הקוקוס, פרג, ואבקת אפייה.

  2. בקערה ניפרדת להקציף את הביצים (ללא הפרדה עם קורט מלח), ובהדרגה להוסיף את הסוכר, תוך כדי הקצפה להוסיף את השמן והמיץ.

  3. להוסיף את החומרים היבשים ולערבב. חשוב שלא לערבב הרבה מידי אחרת העוגה תצא דחוסה מדי.

  4. לאפות בתנור שמחומם מראש 180 למשך 35-40 דק׳, בתבנית חד פעמי קטן או עגול.