לןגן

לחם אורגנו ושום

מאת: שרה יוסף, פורסם: 30/12/2017 | 02:21

תקציר המתכון: לחם מושלם

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה שמרים סוכר וכוס מים ולתת לנוח רבע שעה להוסיף את שאר המצרכים וללוש לבצק רך ונעים לכסות לתת התפחה של שעה ללטש ושוב התפחה של חצי שעה

  2. לחלק ל14 כדורים לקמח מעט לתת לנוח 10 דקות

  3. לעשות צורה של לחמניה

  4. מי שרוצה לגלגל על שומשום או לקמח

  5. לקחת סכין חדה ולחרוץ באמצע הלחמניה 2 פסים

  6. להניח בתבנית על נייר אפיה ולאפות 200 מעלות

  7. כשמתקבל צבע חום

  8. לקחת כוס עם מים להוסיף מעט סוכר ומעט מלח ולהבריש את הלחמניה לא למחוק את כל הקמח ולהמשיך לאפות לחזור על זה 3 פעמים

  9. הלחמניה יוצאת קשה מבחוץ ורכה בפנים