לןגן

פרוסות בשר ברוטב צלי משגעעע

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 29/12/2017 | 23:42
פרוסות בשר ברוטב צלי משגעעע

תקציר המתכון: פרוסות בשר ברוטב צלי משגעעע תודה לחברתי היקרה חופית אלמקייס על מתכון משגע עם שינויים קטנים שלי ❤

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. צלי בשר משגעעע

  2. ניקח נתח מס 5 או 6 מופשר, נניח על נייר כסף רחב נבריש את הבשר בשמן זית בנדיבות מלח גס, פלפל אנגלי; פלפל גרוס,מכל תבלין כף שטוחה, 5 עלי דפנה ונעטוף את כל הנתח בנייר כסף. נניח על תבנית ונאפה על חום 150 מעלות ל 3 שעות על טורבו.

  3. לחילופין חצי שעה בסיר לחץ עם יש לכם. אותם תבלינים מים עד קצת מעל הגובה של הבשר

  4. ❤סיון מלול❤ נכניס את הנתח להתקררות לפחות ל-4 שעות במקרר. לחתוך לפרוסות יפות וכאן אני כבר לוקחת את המתכון של חברתי היקרה חופית אלמקייס בשינויים קטנים שלי... שמה שמן בתחתית הסיר מעל צרור פטרוזיליה מעל צרור כוסברה מעל 5 שיני שום ואת כל הבשר בסוף. בכוס נערבב 2 שקיות אבקת צלי לבשר עם מעט פלפל גרוס, כפית כמון, מעט מלח נערבב עם כוס וחצי מים רותחים מדידה כוס 250 מ'ל... ❤סיון מלול❤ נערבב נשפר טעמים ונשפוך לסיר על כל הבשר. נביא לרתיחה ונבשל על אש נמוכה עד שהבשר רך כמו חמאה בערך שעה עד שעה וחצי

  5. בהצלחה ❤סיון מלול❤