לןגן

קציצות בשר עם זיתים מבוקעים בתוך קערת פילו

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 27/12/2017 | 12:04
קציצות בשר עם זיתים מבוקעים בתוך קערת פילו

תקציר המתכון: קציצות בשר עם זיתים מבוקעים בתוך קערת פילו !!!!! אוייש מה אני יגיד לכם אין דברים כאלה!!!!! מתכון: @סיון מלול@

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לפילו: חבלית פילו מופשרת לחתוך 2 עלים יחד ל-4 ריבועים לרסס ספריי שמן על תבנית אלומיניום הפוכה ולהדק את הפילו לתבנית עם הכף יד לרסס מעל מעט ספריי שמן ולאפות איך שהם מקבלים צבע זהוב יפה. להפוך להוציא את התבנית והרי לכם קערת פילו למילוי

  2. לקציצות: חצי קילו בשר טחון, חצי צרור כוסברה, ביצה 1, כף פירורי לחם, בצל קטן מגורד, מלח פלפל ומעט בהרט/ראס אלחנות. לעבד טוב טוב ולכדרר כדורים בגודל פינג פונג עם ידיים משומנות. ❣סיון מלול❣

  3. חצי קילו זיתים מבוקעים ירוקים, נביא לרתיחה את הזיתים עם מים עד לגובה ונסנן מנוזלים..

  4. ❣סיון מלול❣

  5. נחזור על הפעולה 3 פעמים להוצאת המרירות! בסיר רחב נטגן 2 גמבות חתוכות לרצועות, 3 עגבניות רכות אדומות פלפל 1 חריף עד להתרככות. נוסיף כף פפריקה, כף רסק עגבניות, פרוסות מ-5 שיני שום נוסיף את הזיתים נערבב תוך כדי ונמשיך לטגן עוד כ- 10 דק'. כעת נוסיף מים עד לגובה הזיתים לא מעל... נביא לרתיחה, נתבל במלח,פלפל לפי הטעם כפית סוכר וכמון. מידות התבלינים הם אך ורק לפי טעמכם האישי. נניח את הקציצות ונמשיך בישול על אש נמוכה כ-45 דק' . ❣סיון מלול❣

  6. 10 דק' לפניי הסיום נוריד את המכסה של הסיר

  7. בהצלחההההה סיון מלול