לןגן

חזה עוף פיקנטי של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 26/12/2017 | 18:28
חזה עוף פיקנטי של סבתא לאה

תקציר המתכון: טעיםםם, דיאטטי, מעולה, צרוב על מחבת פסים עם טוויסט של פיקנטיות בטעם, מנה מהירה משביעה וקלה להכנה.

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מניחים את חזה העוף בקערה גדולה

  2. בקערה קטנה מערבבים היטב את השמן והתבלינים

  3. שופכים את תערובת התבלינים על חזה העוף ומערבבים היטב (ממליצה בעזרת הידיים) ככה שכל התבלינים יעטפו יפה את חזה העוף

  4. משרים לחצי שעה, שעה (לממהרים השרו כמה דקות כדי לתת לחזה העוף לספוג טעמים)

  5. מלהיטים מחבת פסים או מחבת פלא או גריל גז/פחמים, צורבים את חזה העוף משני הצדדים עד שנוצרים פסים כהים, נזהרים לא לייבש את חזה העוף

  6. מניחים בצלחת על נייר סופג

  7. הגישו עם סלט ירקות, אורז, פתיתים, פירה כל אחד מה שהוא אוהב

  8. כדאי נסו טעים, מהיר, פיקנטי, משביע

  9. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה