לןגן

פשטידת בטטה שעועית ירוקה תפו"א ובצל

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 26/12/2017 | 04:17
פשטידת בטטה שעועית ירוקה תפו"א ובצל

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת👌

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מטגנים את כל הירקות ומוסיפים בהדרגה את כל השאר עד להתרכרות של הירקות ומכניסים למקרר

  2. 2 )מוסיפים את הביצים והקמת מערבבים

  3. 3)שופכים את התערבות לסיר טפלון משומן בקוטר 14 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 35 דקות