לןגן

בורקס בצק ספידי במילוי חציל וגבינות

מאת: מירי גולני, פורסם: 25/12/2017 | 06:59
בורקס בצק ספידי במילוי חציל וגבינות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לכמות של 45-50 יחידות (קורצן בקוטר כוס שתיה)

אופן הכנה

  1. לערבב את כל חומרי הבצק. את המים והשמן לשפוך לאט לאט. ליצור עיגולים עם כוס/קורצן

  2. לערבב את כל חומרי המילוי, את הגבינה הבולגרית לגרד או לחתוך לחתיכות קטנות. לטעום ואם צריך להוסיף מלח, כף אבקת מרק עוף

  3. למלא כל עיגול עם המילוי לסגור ולהדק טוב

  4. להבריש ביצה ולפזר סומסום. לאפות כ- 1/2 שעה בחום 175 מעלות

  5. אני מקפיאה את הבורקסים. ניתן לאפות ללא הפשרה. מברישה עליהם ביצה ומפזרת סומסום

  6. במידה ומכינים בורקסים גדולים כמו בתמונה למטה - הכמות שיוצאת = 22 בורקסים