קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
ממיסים 150 גרם שוקולד במיקרו
מורחים כל חצי עיגול בתבנית סיליקון מריחה דקה
מכניסים לפריזר ל-10 דק׳
מורחים שוב שוקולד על החצאי עיגול לכיסוי חורים ועיבוי הכדור
מכניסים שוב ל-10 דק׳ לאחר מכן מוציאים מהפריזר ומפרידים את החצאי עיגול מהתבנית סיליקון, שומרים במקרר
מכינים קצפת- חצי כוס סוכר, פודינג ושמנת על להקצפה. שמים כף בכל חצאי כדור ומקשטים בפיצפוצי שוקולד וכו׳
מחממים מחבת, מניחים את החצי כדור הריק ל-2 שניות עליו ואז מבדביקים בזריזות ובזהירות על החצי המלא
שרוצים לאכול-מכינים גנאש מהשוקולד וחצי שמנת ואז שופכים על הכדור