לןגן

כדור שוקולד נמס

מאת: דור מידלר, פורסם: 16/02/2015 | 23:54

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים לגנאש

רכיבים לכדור

רכיבים למילוי

רכיבים לקצפת

אופן הכנה

  1. ממיסים 150 גרם שוקולד במיקרו

  2. מורחים כל חצי עיגול בתבנית סיליקון מריחה דקה

  3. מכניסים לפריזר ל-10 דק׳

  4. מורחים שוב שוקולד על החצאי עיגול לכיסוי חורים ועיבוי הכדור

  5. מכניסים שוב ל-10 דק׳ לאחר מכן מוציאים מהפריזר ומפרידים את החצאי עיגול מהתבנית סיליקון, שומרים במקרר

  6. מכינים קצפת- חצי כוס סוכר, פודינג ושמנת על להקצפה. שמים כף בכל חצאי כדור ומקשטים בפיצפוצי שוקולד וכו׳

  7. מחממים מחבת, מניחים את החצי כדור הריק ל-2 שניות עליו ואז מבדביקים בזריזות ובזהירות על החצי המלא

  8. שרוצים לאכול-מכינים גנאש מהשוקולד וחצי שמנת ואז שופכים על הכדור