לןגן

סלט אבוקדו של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 23/12/2017 | 19:10
סלט אבוקדו של סבתא לאה

תקציר המתכון: יאמי, סלט טעים ביותר, בריא, מרענן, קל הכנה + טיפ קטן איך לדעת שהאבוקדו בשל לאכילה?

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מעבירים לקערה את כל מרכיבי הסלט

  2. מתבלים, מערבבים היטב, טועמים, מתקנים טעמים ומגישים

  3. טיפ איך יודעים שהאבוקדו בשל ומוכן לאכילה, המפתח נמצא בגבעול של האבוקדו בעיגול הקטן שבקצה, פשוט מאוד קלפו אותו והביטו עם הצבע ירקרק האבוקדו אינו בשל, אם מופיע צבע חום האבוקדו בשל מדי, אם צבעו צהבהב מצאתם אחלה אבוקדו לאכילה

  4. בנוסף עוד טריק קטן אם קשה לקלף את הקצה זהו עוד סימן שהאבוקדו קשה, נסו בעמצכם והיווכחו

  5. נ.ב קראתי כתבה ואז.. הבנתי שהפתרון לאבוקדו בשל נמצא בגבעול

  6. כדאי, אחלה סלט בכלום עבודה, מתאים לטבעונים, לצמחונים, לרגישי גלוטן הקיצר לכולםםם..

  7. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה