תקציר המתכון: אין על בורקס במילוי בייתי, זה הכי טעים שיש😍😍😍😍😍😍 הפעם במילוי בשר טחון
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
אופן הכנת הבשר:
מטגנים את הבצל עם מעט שמן עד להזהבה,
מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהבשר מחליף את צבעו ,מוסיפים את התבלינים ומטגנים עוד דקה שתיים.
מוסיפים את הצנוברים, מערבבים ומכבים את האש.
מניחים בצד לצינון.
אופן הכנת הבורקס:
מרדדים טיפה את בצק העלים למלבן וממלאים בקצה לכל האורך מהמילוי של הבשר ומגלגלים לרולדה ,לא עד הסוף, משאירים חתיכה שאותה חותכים לרצועות לאורך כל הרולדה וכל רצועה מגלגלים כמו בורג ושמים מעל הרולדה.
כמובן שאפשר להכין באיזו צורה שאוהבים.
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מורחים ביצה ומפזרים שומשום.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות טורבו ואופים עד להזהבה יפה.
אפשר להגיש עם רוטב פטריות או פשוט לאכול את הבורקס איך שהוא.
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤