לןגן

עוף ותפו"א בשקית קוקי

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 22/12/2017 | 06:37
עוף ותפו"א בשקית קוקי

תקציר המתכון: בשקית קוקי הבישול מתקצר והעוף יוצא רך ולא יבש

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. נכניס את העוף והתפוחי אדמה נוסיף את כל המרכיבים נערבב היטב

  2. נכניס הכל לשקית קוקי נקשור ונחורר חור אחד בשקית

  3. נניח את השקית קוקי על תבנית אפייה

  4. נכניס לתנור לחום 200 מעלות לשעה

  5. לאחר מיכן נוציא את התבנית נסיר את השקית קוקי נפזר שומשום לקישוט

  6. נמשיך בתנור לעוד 10 דקות לקבלת צבע יפה

  7. בתאבון אילנית 💖